2009-06-02 15:16:17• hírek • Szatmar.ro

Portugáliából erősít a CFR

A kolozsvári gárda leigazolta az Academica Coimbra kapusát, Peskovicot.

Kapussal erősítette meg a keretét a Kolozsvári CFR, a bajnoki címvédő leigazolta ugyanis a portugál Academica Coimbra hálóőrét, Boris Peskovicot. A szlovák labdarúgónak lejárt a szerződése, így ingyen igazolt a Szamos partjára, ahová három éves szerződést írt alá.

A 32 éves portás lesz Eduard Stancioiu, a portugál Nuno Claro és a kanadai Lars Hirschfeld mellett a negyedik kapus a keretben. Igaz, az észak-amerikai válogatott első számú hálóőre a nyáron távozni szeretne, megunván, hogy két szezon alatt alig néhány meccsen lépett pályára.

Peskovic a Slovan Bratislavában vált (legalábbis Szlovákiában) ismert labdarúgóvá, aki 2002-ben lengyelországi körútra indult, szerepelve a Novy Dwor, a Widzew Łódź, a Pogon Szczeczin, a Zaglebie Sosnowiec és a Gornik Zabrze csapataiban.

Coimbrába a tavaly nyáron érkezett, ahol rögtön kiszorította a kapuból Pedro Romát. Teljesítményével - a csapat 38 gólt kapott, annyit mint a Benfica- hozzájárult ahhoz, hogy az egyetemista város egyesülete a középmezőnybe végezzen. A korábbi években a bennmaradásért küzdő Academica az idei szezonban a hetedik pozíciót foglalta el a bajnokság végén.



Boris Peskovic a Gornik Zabrze mezében


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: